Παραγωγή - Εκτύπωση CD - DVD
   
  Η PCDC προσφέρει λύση και στην ψηφιακή παρουσίαση της εταιρείας ή των προϊόντων σας. Με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και προγράμματα δημιουργούμε και αναπαράγουμε ψηφιακά αρχεία σε οποιαδήποτε ποσότητα εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον εκτυπώνουμε το εικαστικό σας στην επιφάνεια του CD-DVD για μια πιο επαγγελματική παρουσίαση.
   
Επαγγελματικά - Διαφημιστικά έντυπα
   
  Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και σε συνεργασία με εσάς δίνει τις λύσεις που χρειάζεστε για όλων των ειδών έντυπα έγχρωμα ή Α/Μ. Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα χαρτιών και να εκτυπώσετε :

• Επαγγελματικά έντυπα (επιστολόχαρτα, φάκελοι, κάρτες κ.λ.π.)
• Διαφημιστικά φυλλάδια (μονόφυλλα - δίφυλλα)
• Κατάλογοι προϊόντων - Τιμοκατάλογοι - Menu
• Βιβλίων
• Μπλόκ σημειώσεων
• Ετικέτες
• Διαφάνειες (Α4 - Α0)
• Σχέδια, χάρτες
• οποιοδήποτε άλλο έντυπο υλικό που μπορεί να χρειαστείτε...
Mπορούμε να κατασκευάσουμε εμείς την μακέτα σας, ή να μας στείλετε εσείς το αρχείο σας ηλεκτρονικά με e-mail, ή σε οποιοδήποτε μαγνητικό μέσο (δισκέτα, CD, DVD, memory stcik) ή ως αντίγραφο σε χαρτί
   
ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
   
  Ειδικευμένο τμήμα της εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και γρήγορα την επιμέλεια και δακτυλογράφηση εργασιών, πτυχιακών, διατριβών.
   
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ
   
  Αναλαμβάνουμε σάρωση (scanning) βιβλίων ή δακτυλογραφημένων σελίδων και μετατροπή τους σε ψηφιακή μορφή (O.C.R), ώστε να είναι δυνατή η περαιτέρω επεξεργασία τους ή για ψηφιακή αρχειοθέτηση, σε μεγέθη από Α4 έως Α0.
   
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
   
  Με τον πλέον κατάλληλο εξοπλισμό Hardware και Software αναλαμβάνουμε την επεξεργασία εικόνων, εγγράφων, φωτογραφιών παλαιών εγγράφων.
   
PLOTTING ΣΧΕΔΙΩΝ
   
  Plotting σχεδίων, έγχρωμο και ασπρόμαυρο σε ψγφιακές εκτυπωτικές μηχανές και plotter υψηλής ανάλυσης και σε ποικίλα μεγέθη και ποιότητες χαρτιών. Στο κατάστημά μας έχουμε την δυνατότητα merging/συγχώνευσης του αρχείου σας καθώς επίσης αλλαγής της κλίμακας (% ή units). Τέλος την τελική μορφή που επιθυμείτε να έχετε στο σχέδιο σας διπλωμένο για ντοσιέ ή ρολό.
   
SCANNING ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ
   
  Ψηφιοποίηση πρωτότυπου σε υψηλής ανάλυσης scanners έγχρωμα ή Α/Μ μεγέθους Α4 εως Α0.
   
ΑΦΙΣΣΑ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΣΑ
   
  Εκτύπωση υψηλής ανάλυσης πλάτους εως 1,5 μέτρα με μελάνια dye εσωτερικού χώρου. Υλικά εκτύπωσης : αδιάφανο - διάφανο αυτοκόλλητο, canvas artist, αφισσόχαρτα, φωτογραφικό χαρτί mat και γυαλιστερό, backlit.
   
ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ / ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ
   
  Σας παρέχουμε βιβλιοδεσία σπιράλ (πλαστικό ή μεταλλικό) καθώς και θερμοκόλληση (απλή χάρτινη ή ενισχυμένη). Για πιο επαγγελματικές αρχειοθετήσεις μπορούμε να τοποθετήσουμε τις σημειώσεις σας σε folder με διαχωριστικά και θήκες για CD - DVD.
   
   
σχεδιασμός & ανάπτυξη