Η P.C.D.C. (Photo - Copy - Digital company) ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2002 με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της αναπαραγωγής και εκτύπωσης ψηφιακών αρχείων καθώς και της ψηφιακής τεχνολογίας. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή ξεκινώντας από τα κλασσικά φωτοαντίγραφα μέχρι τις τελευταίες ψηφιακές υπηρεσίες.

Στόχος μας είναι το τρίπτυχο της Οικονομικής - Ποιοτικής - Άμεσης υπηρεσίας βασιζόμενοι στα σύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε. Σας παρέχουμε εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, μικρών ή μεγάλων διαστάσεων (από επαγγελματικές κάρτες μέχρι pooters και αρχιτεκτονικά σχέδια, καθώς και όλα τα επίπεδα ψηφιακής δημιουργίας επεξεργασίας εικόνας και αρχείου.

Επιπλέον καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων (φωτογραφικά είδη και γραφική ύλη) προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς δίνοντας σας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις.

Με εκτίμηση,
Ρεβέκκα και Μαρία Ξανθοπούλου

 

σχεδιασμός & ανάπτυξη